Pipebeslag

KB Blikk er spesialister på pipebeslag og kan levere alt etter skreddersøm fra eget verksted. Vi tilbyr gratis befaring i Oslo og Viken. Våre kunder er alt fra mindre private oppdrag til større prosjekter for borettslag og entreprenører.
Fra eget blikkenslagerverksted i Nittedal så produserer vi alt innen pipebeslag. Vi har en moderne maskinpark og som miljøfyrtårnsertifisert virksomhet er er vi forpliktet til å dokumentere egen miljøinnsats innenfor områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Hva er pipebeslag?

Et pipebeslag finner du i overgangen mellom en pipe og taket. Uten et godt pipebeslag kan du risikere fukt- eller frostskader i hele huset, fra kjeller til tak. Pipebeslagets jobb er å sørge for at det ikke vil komme inn vann ned langs pipen. For å unngå lekkasje bør du dermed sjekke at beslaget fungerer som det skal og er riktig montert. 

Vi leverer pipebeslag i følgende materialer:

  • Kobber
  • Lakkert stål
  • Sink
  • Aluminium 

KB Blikk er spesialister på pipebeslag

KB Blikk spesialproduserer pipebeslag i eget verksted, og kan dermed tilpasse pipebeslaget til ditt tak. På denne måten sørger du for at pipebeslaget passer godt og unngår fare for skader og lekkasje på ditt tak. 

Kontakt oss i dag for gratis befaring

Trenger du hjelp med å sjekke om pipebeslaget ditt er i orden? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg gjerne.

Om KB Blikk

KB Blikk er et blikkenslagerverksted som lager og monterer beslag og detaljer til tak, fasader og ventilasjonsanlegg. I tillegg bygger vi opp og og tekker fasader og tak (taktekking). Vi jobber med alle slags metaller som kobber, sink, stål og aluminium. Vi tar oppdrag i Oslo, Lillestrøm, Bærum, Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og Strømmen. Hos oss får du alltid gratis befaring!
Ta kontakt for gratis befaring!
Ta kontakt for en uforpliktende gratis befaring. Vi svarer innen kort tid. 
Ved å sende inn dette skjemaet, godtar du KB Blikk sine retningslinjer for personvern