Snøfanger

Snøfanger er viktig på både hytter, hus og bygårder, for å hindre at is og snø faller ned fra taket. Riktig montert snøfanger av god kvalitet gjør det tryggere for alle dem som ferdes rundt hustak, bygårder, hyttetak og garasjer.

Snøfanger - hva og hvorfor?

Snøfanger er som et gjerde langs taket, og er en viktig del av byggets taksikring. Snøfangere monteres på taket for å hindre snø og is fra å falle ned fra taket, og det finnes ulike typer snøfangersystemer.

Hellingen på taket og hva slags type tak du har, avgjør om du er nødt til å ha snøfanger eller ikke. Samtidig er det viktig å presisere at det stilles en del krav til hva man som huseier er ansvarlig for. Snøfanger er et viktig grep for å redusere risikoen for snøras fra taket, og skader som følge av dette.

Gjennom å montere snøfangere på taket kan du også redusere risikoen for skader på andre deler av taket, som for eksempel takrenne og takstige.

Levering og montering av snøfangersystem

Vi leverer og monterer Lobas snøfangersystem på hus, hytter og bygårder i Oslo og omegn. Monteringen utføres av våre dyktige blikkenslagere, som alle er opptatt av å sikre trygge tak for alle som ferdes på og rundt taket ditt.

Vi har blant annet montert Lobas snøfangersystem på en enebolig i Nittedal. Resultat og informasjon om prosjektet finner du her.


Har du allerede snøfanger på taket, men er usikker på snøfangerens tilstand? Vi gjennomfører gratis befaring i Oslo og omegn, der våre blikkenslagere kan ta en vurdering av sikkerheten på og rundt taket. For å sikre et trygt og tett tak anbefales også at det gjennomføres regelmessig sjekk av taket, hvor også snøfangere sjekkes. Har du en service- og vedlikeholdsavtale med oss, tar vi en grundig og regelmessig sjekk av blant annet taksikringen.

Ønsker du mer informasjon?

Du kan lese mer om taksikring med KB Blikk, eller ta direkte kontakt med oss for en gratis befaring.

Om KB Blikk

KB Blikk er et blikkenslagerverksted som lager og monterer beslag og detaljer til tak, fasader og ventilasjonsanlegg. I tillegg bygger vi opp og og tekker fasader og tak (taktekking). Vi jobber med alle slags metaller som kobber, sink, stål og aluminium. Vi tar oppdrag i Oslo, Lillestrøm, Bærum, Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og Strømmen. Hos oss får du alltid gratis befaring!

Ta kontakt for gratis befaring!
Ta kontakt for en uforpliktende gratis befaring. Vi svarer innen kort tid. 
Ved å sende inn dette skjemaet, godtar du KB Blikk sine retningslinjer for personvern