Taktekking

Det er mye som ligger bak et fint og tett tak, av både valg og arbeid. Skal du ha nytt tak på huset eller hytta? Eller er det kanskje et borettslag som skal skifte skifte tak på bygården? Vi tilbyr alltid gratis befaring, og hjelper med alt fra rehabilitering av eksisterende tak, til valg og legging av nytt tak.

Hva er taktekking?

Taktekking omfatter det ytterste lagt av taket, og kan gjøres på ulike måter og med ulike materialer, avhengig av taket ditt. Det viktigste er uansett å sikre et tett tak som holder vær og vind ute i mange år. Her er høy kvalitet på både arbeid og materialer viktig.

Hva kan du velge mellom på taket ditt?

Det er mange forskjellige materialer å velge mellom på taket ditt, og flere ulike hensyn som må tas. Blant annet kan klimaet taket befinner seg i ha betydning. Det vil derfor være ulike hensyn å ta for valg av tak ved kysten og innlandet.

Viktig å tenke på når du velger tak:

Levetid og vedlikehold

Taket du velger skal holde seg tett og fint lenge. Kvalitet på materialer og arbeid påvirker takets levetid, og har betydning for hele bygget. For mange er også vedlikeholdskrav av stor betydning, noe som vil variere basert på hvilket tak du velger.

Utseende

Taket er en viktig del av bygget - også visuelt. Taket skal stå i stil med resten av huset, hytta og bygården, og det er en rekke ulike stiler og materialer å velge mellom. Mange velger å fortsette med samme type materialer og utseende på det nye taket som på det gamle. Om du ikke har en klar formening om hvilken stil du ønsker på taket hjelper vi deg selvfølgelig gjerne. Du kan også besøke vår prosjektside for inspirasjon.

Her ser du noen eksempler på noen av våre taktekkingsprosjekter:

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med alt innen tak. KB Blikk er godkjent mesterbedrift med erfarne og dyktige blikkenslagere på laget.

Hva koster det å skifte tak?

Kostnaden for å skifte eller reparere tak kommer an på taket og arbeidet som skal gjøres. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en gratis befaring av ditt tak.

Om KB Blikk

KB Blikk er et blikkenslagerverksted som lager og monterer beslag og detaljer til tak, fasader og ventilasjonsanlegg. I tillegg bygger vi opp og og tekker fasader og tak (taktekking). Vi jobber med alle slags metaller som kobber, sink, stål og aluminium. Vi tar oppdrag i Oslo, Lillestrøm, Bærum, Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og Strømmen. Hos oss får du alltid gratis befaring!

Ta kontakt for gratis befaring!
Ta kontakt for en uforpliktende gratis befaring. Vi svarer innen kort tid. 
Ved å sende inn dette skjemaet, godtar du KB Blikk sine retningslinjer for personvern